Правдико

   

Советување: „Заштита на потрошувачите во ЕУ“

© Copyright 2018 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка и со финансиска поддршка на Инструментот за техничка помош и размена на информации (ТAIEX) на Европската Комисија, организира работилница на тема „Заштита на потрошувачите во ЕУ“.

Работилницата ќе се одржи 28-29 ноември 2019 година (четврток-петок) во хотел во Скопје (локацијата дополнително ќе биде одредена).

За учесниците кои доаѓаат од надвор од Скопје на далечнина поголема од 100 километри, коорганизаторот може да обезбеди ноќевање на 27 и 28 номеври 2019 година (среда и четврток) или само на 28 ноември 2019 година (четврток) доколку учесникот тоа го побара при пријавување за учество.

Адвокатите кои се заинтересирани за учество, треба да се пријават на е-маил адресата: lawyermk@mba.org.mk.

Партнери на Правдико