The European Union as a Community of values: safeguarding fundamental rights in times of crisis | Правдико

Правдико

   

The European Union as a Community of values: safeguarding fundamental rights in times of crisis

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

 

the-european-unionThe European Union as a Community of values: safeguarding fundamental rights in times of crisis

Автор:European Union Agency for Fundamental Rights

Издавач:European Union Agency for Fundamental Rights

Број на страници: 40

Целото издание може да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико