Tркалезна маса: „Презентација на активностите на Комисијата за ефикасноста на правдата (СЕРЕЈ)“ | Правдико

Правдико

   

Tркалезна маса: „Презентација на активностите на Комисијата за ефикасноста на правдата (СЕРЕЈ)“

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со Советот на Европа организира тркалезна маса на тема „Презентација на активностите на Комисијата за ефикасноста на правдата (СЕРЕЈ)“ што ќе се одржи на 10 јули 2018 година во Основниот суд Гостивар со времетраење од 10 до 13 часот и на 16 јули 2018 година во Апелациониот суд Битола со времетраење од 10 до 13 часот.

Тркалезната маса се организира за адвокати, претседатели на судови, јавни обвинители, како и нотари и извршители.

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: lawyermk@mba.org.mk.

Препорачуваме

Партнери на Правдико