Упатство за регистрација на софтверот за адвокатско работење „Адвокато“ | Правдико

Правдико

   

Упатство за регистрација на софтверот за адвокатско работење „Адвокато“

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

advokatАдвокатите кои уредно си ја подмириле членарината можат да се регистрираат на софтверот за работење на адвокатските канцеларии и друштва „Аdvokato.mk“.

Софтверот овозоможува електронско складирање на целосната адвокатска документација (предмети, рочишта, состаноци, задачи, документи), како и интегриран календар со известувања за сите ваши активности (рочишта, состаноци, задачи) и можност за СМС систем за автоматско потсетување.

Софтверот може да се користи на компјутер, таблет и смартфон со едноставен и лесен кориснички интерфејс.

Имплементација на софтверот и едногодишно користење со обезбедена кориснична поддршка, Адвокатската комора на Република Македонија го обезбедува бесплатно за членовите, од финансиските средства на комората.

Препорачуваме

Партнери на Правдико