Видео за тоа како се поднесува жалба до Европскиот суд за човекови права | Правдико

Правдико

   

Видео за тоа како се поднесува жалба до Европскиот суд за човекови права

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Во овој видео спот е објаснет начинот на кој мора да се пополни образецот за поднесување жалба за истата да биде разгледана од страна на Судот. Ве молиме имавјте предвид дека иако овој видео спот коректно ги одразува клучните точки во однос на начинот на поднесувањето жалба, некои информации треба да бидат ажурирани согласно најновите документи.

Препорачуваме

Партнери на Правдико