Вовед во трговските марки за малите и средните претпријатија | Правдико

Правдико

   

Вовед во трговските марки за малите и средните претпријатија

© Copyright 2022 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Screenshot_1Овој прирачник е прв од серијата прирачници на тема „Интелектуалната сопственост за деловното работење“. Истиот е посветен на трговските марки, централен елемент во маркетиншката и брендирачката стратегија на едно претпријатие.

Прирачникот ги објаснува трговските марки од перспектива на деловното работење. Неговиот пристап е практичен и објаснувањата се илустрирани со примери и слики заради подобра разбирливост. Малите и средните претпријатија (МСП) се поттикнуваат да го користат овој прирачник со цел интегрирање на нивната стратегија на трговската марка во целокупната стратегија на деловното работење. СОИС ја поздравува секоја повратна реакција од прирачникот, заради негово понатамошно подобрување и соодветно задоволување на потребите на МСП низ целиот свет.

Целото издание можете да го превземете ТУКА

Партнери на Правдико