Правдико

   

Вработување во Draxlmaier

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

drexlr-naslovna

ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР Кавадарци е основана во 2012 од страна на Дрекслмајер Групацијата.  Во Македонија се произведуваат кабелски сетови  (комплетни електрични системи)  изработени по барање на клиентот  од автомобилската индустрија. Од самото основање на фабриката  Дрекслмајер Групацијата во Кавадарци доживеа импресивен развој, а денес е најголемиот работодавач во земјата.

Оваа компанија има потреба од високо едуциран кадар од областа на правото. Огласот започнува на 13-ти јули  2015 година и трае 7 работни дена.

Доколку сте заинтересирани, можете да ги погледнете потребните услови и целосниот оглас ТУКА

Партнери на Правдико