Правдико

   

Why liberty

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

why-libertyКнигата ЗОШТО СЛОБОДА е составена од есеите на студенти, политиколози, новинари, филозофи и активисти кои се занимаваат со помоција на идеите на слободата во 21 век. Нивната мисија ја остваруваат со помош на конференциите, форумите и другите настани организирани од движењето Students For Liberty, кое е распространето со студентски групи на универзитетите на сите континенти.

Едитор: Tom G. Palmer

Издавач: Students For Liberty & Atlas Network / Jameson Books, Inc

Број на страници: 161

Повеќе информации на следниот ТУКА

Партнери на Правдико