Збирни податоци за вкупен криминал по области и сектори во периодот од 2010 – 2016 година | Правдико

Правдико

   

Збирни податоци за вкупен криминал по области и сектори во периодот од 2010 – 2016 година

© Copyright 2020 pravdiko.mk Сите права се задржани. Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа без претходна согласност од редакцијата на ПРАВДИКО.

Одделот за криминалистичко разузнавање и анализа при Министерството за внатрешни работи изготви  збирна анализа за вкупниот криминал по области и сектори во периодот од 2010 до 2016 година во Република Македонија.

Целосниот извештај може да го преземете од следниот линк:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13DbLn6WQ288YssjZwhzO6NHw4Kh5_qdWZuN_-6a72ko/edit?usp=sharing

Партнери на Правдико